Relaxen en cultuur proeven in het altijd zonnige Luxor

Als u op zoek bent naar een heerlijke vakantie bent u hier op de goede plaats.

HOME SWEET HOME Apartments heeft luxe appartementen met zwembad te huur en te koop in Luxor/Egypte.

De adembenemende omgeving in combinatie met zon, de prachtige cultuur van het eeuwenoude Thebe (de naam van Luxor in de tijd van de farao's) en de hulpvaardige medewerkers, garanderen u een onvergetelijke vakantie. Home Sweet Home is de ideale plek om volledig tot rust te komen.

Het betreft een landelijk gelegen kleinschalig appartementencomplex met zwembad, dichtbij de Nijl en diverse historische bezienswaardigheden.

De 5 ruime 3-kamerappartementen (130 m2) zijn volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Het balkon rondom heeft uitzicht op de Nijl, of op de heuvels van Thebe. Ook is er een groot (gedeeltelijk overdekt) dakterras met ingebouwde openhaard, barbecue en biljarttafel voor algemeen gebruik.

Tip: door het heerlijke klimaat is dit de ideale locatie om te overwinteren. Nog een pluspunt is de erg lage luchtvochtigheid in Luxor, hierdoor kunnen mensen met pijnlijke botten en gewrichten soepeler bewegen.

De prijs voor verblijf van een week is vanaf € 199, inclusief transfers vliegveld Luxor.

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken.

En heeft u interesse, of vragen dan kunt u ook altijd contact opnemen met de Nederlandse eigenaar Margreet de Ruijter via info@homesweethomeluxor.com of via 06-36049274.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Home Sweet Home.