Dé NL'se reisorganisatie voor individuele rondreizen en excursies op maat in Egypte!

Wij hebben een Nederlands-Egyptische achtergrond en wonen zelf in Luxor-Egypte.

Sinds 2001 organiseren wij complete rondreizen maar ook losse excursies op maat en wij helpen u graag bij de organisatie van uw reis naar Egypte!

Flexibiliteit staat voorop: u bepaalt zelf voor hoeveel mensen en met welk programma we een rondreis of excursie samenstellen, écht maatwerk in Egypte.

Eenmaal op reis door Egypte geven we onze gasten een Egyptische SIM kaart mee zodat ze ons 24/7 kunnen bereiken.

Heeft u zelf al een Nijlcruise of een vlucht met hotel naar de Rode Zee geboekt, dan helpen we u graag met excursies, bijvoorbeeld in Hurghada maar ook naar Luxor en/of Cairo met privé vervoer en privé (Nederlandstalige) gids. Of u nu een culturele rondreis of een woestijnreis in Egypte wilt maken of een luxe Dahabiya zeiltocht op de Nijl of een cruise op het Nassermeer, bij ons bent u op het goede adres!

Kingfisher Tours onderscheidt zich van andere reisbureaus door een persoonlijke en flexibele aanpak, specialistische en up to date kennis over de situatie in Egypte én een goede prijs die alleen aan Egyptenaren ten goede komt. Sinds onze oprichting behoren gerenommeerde Europese reisbureaus tot onze opdrachtgevers en verzorgen wij voor hun gasten de lokale organisatie van hotels, vervoer, excursies, reisbeleiding enz. Kijkt u vooral ook in ons gastenboek!

Vriendelijke groet uit Luxor,

namens Kingfisher Tours,

Miriam Kok

Kingfisher Tours voor individuele rondreizen en excursies op maat in Egypte: 10 jaar ervaring en al meer dan 2.500 reizigers!

Website: http://www.kingfishertours.com

Email: egypt@kingfishertours.com

Op onze fanpage op Facebook, KingfisherToursEgypt staat een verwijzing naar de grote tentoonstelling over Toetanchamon in EXPO Amsterdam.

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes over Egypte klik dan op ‘vind ik leuk’ naast onze naam.